Wat kun je met een Beer Pong Luchtmatras?

bier pong luchtbed, beer pong luchtbed, beer pong luchtmatras

Wat kun je met een Bier Pong Luchtbed?

De zomer komt er weer aan en het weer wordt steeds mooier. Dat betekend dat het ook weer de tijd van het jaar is voor een Bier Pong Luchtbed. In dit artikel vertel ik je wat je allemaal met een Beer Pong luchtmatras kunt en waarom jij er een aan moet schaffen!

1. Beer pong spelen

De naam zegt het eigenlijk al, maar je kunt inderdaad met dit luchtmatras beer pong spelen. Het luchtbed bevat aan beiden kanten een driehoek met daar in 10 gaten, voor iedere cup 1. Je kunt de cups gemakkelijk in deze gaten zetten en ze staan dan ook erg stevig. Naast de driehoeken zit nog een extra gat voor de spoelbeker. Dit is erg fijn, want hiermee kun je het balletje even schoonmaken wanneer deze op de grond gevallen is.

2. Dobberen in het zwembad

Dit Beer Pong Luchtmatras is groot genoeg en sterk genoeg om lekker op te dobberen in het zwembad. Kom na al het beer pong spelen even tot rust op dit luchtbed. Je kunt er ook prima mee op het strand liggen.

3. Pool party accessoire

Organiseer jij binnenkort een poolparty of ga je naar een poolparty toe? Dan is dit beer pong luchtmatras een geweldige accessoire om mee te nemen. Met dit luchtbed steel je echt de show!

4. Neem het Bier Pong Luchtbed mee op vakantie

Ga je binnenkort met je vrienden op vakantie? Dan moet je dit luchtbed echt mee nemen. Als je met het vliegtuig gaat kan hij ook gemakkelijk mee, want het luchtbed neemt namelijk ongeveer evenveel ruimte in als een broek!

5. Speel Bier Pong in het zwembad

Met dit Bier Pong Luchtbed kun je gewoon beer pong spelen in het zwembad. Dat is toch geweldig? Maar ook voor op het strand is dit luchtbed geweldig.

Bestel dit luchtmatras bij GetTheDeal.nl en begin zo snel mogelijk met bier pong spelen!

-27%

Aanbiedingen

Beer Pong Luchtbed

29,95 21,95 incl. Btw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *