5 Grappige Mokken

golf mok, mok met golfbal

5 GRAPPIGE KOFFIE MOKKEN

Een originele en leuke koffie mok vind iedereen altijd wel leuk. Daarom ga ik je in dit artikel 10 grappige koffie mokken laten zien. De goedkoopste koffie mok is €9,95 en de duurste koffie mok is €14,95. Lees dus snel dit artikel om achter de 5 grappigste koffie mokken de komen!

1. WC Pot Koffie Mok

Wc pot koffie mok, koffie beker wc, wc bekerDeze WC Pot Koffie Mok, ook wel Toilet Mok genoemd is echt super grappig. De mok ziet er uit als een wc pot. Zie jij je zelf of een vriend of vriendin al uit een wc pot drinken? Geweldig toch! Wat deze mok ook super handig maakt is dat je naast koffie of thee ook deze mok kunt gebruiken voor bijvoorbeeld M&M’s. De inhoud van deze mok is namelijk zo groot dat er makkelijk snoepjes in kunnen. Ook heeft de mok een ruime dia meter waardoor je er makkelijk iets uit pakken kunt.

Doordat de Mok er als een WC Pot uit ziet is hij wel een beetje zwaar, maar dat mag de pret niet drukken. Ook is deze mok echt geweldig om cadeau te geven.

2. Smeltende Sneeuwman Mok

De Smeltende Sneeuwman Mok is ook een geweldige mok. Als je er nog een warme drank in hebt staat de sneeuwpop nog overeind, maar zodra je warme koffie of thee in de mok doet gaat de sneeuwpop smelten. Dit type mok wordt ook wel een Color Changing Mok genoemd. Dit is erg origineel en dat maakt het dus ook erg leuk om te hebben of om aan iemand cadeau te doen.sneeuwman mok

3. Game Over Koffie Mokgame over mok

Deze mok is een super leuke mok voor mensen die van gamen houden. Ben of ken jij iemand die niet weg te slaan is van zijn playstation? Dan moet je deze mok echt hebben. De mok is van Bigmouth en heeft een ruime inhoud. Zo hoef je tijdens het gamen niet steeds te pauzeren om je mok te vullen.

4. Golf Mok

Natuurlijk heeft GetTheDeal ook een leuke mok voor golf liefhebbers. Het leuke aan deze golf mok is dat er een golfbal ingeslagen is. De golfbal zit erg goed vast. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat deze bal er steeds uitvalt. Ook is deze mok bedrukt met de tekst ‘Fore’Golf Mok

5. Ninja Mok

Deze Ninja Mok is een leuke mok die een prettig formaat heeft. De mok is niet te breed en ook niet te smal, maar toch erg leuk en origineel. Deze mok is voor iedereen geschikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *